Blogg

28. jul, 2018

Her vil jeg skrive om hva som har skjedd i dag, eller hva jeg føler om ting. Akkurat som en virkelig blogger. 

Og nå kan jeg kalle meg det, for det er det jeg gjør her, En virkelig blogger. 

Jeg kommer til å varsle på Facebook om min nye hjemmeside her, for det er endelig på tide å markere meg, vise folk at jeg slett ikke er noe dilettant, at jeg ser på andres folks blogger eller innlegg uten å kommentere noe tilbake, eller stjele. OG DET SKAL JEG SI TIL DERE ALLE! JEG KOMMER ALDRI TIL Å STJELE NOE. (Ja, foruten YouTube videoer til låns, litt musikk hører med) Alt her på min blogg er ekte - helt meg - og mitt varemerke er følgende. STÅL, HETT BLOD, LITT GAL, RYKENDE VARM, MORSOM, SMILENDE OG SJARMERENDE. IKKE MINST ROMANTISK. 

Ta denne dagens hendelser. Etter mange hete sommerdager, og klamt om nettene, våknet jeg opp til friskere luft, og det var FRISKT. Noen timer på IPaden min, og så ut for en litt sen frokost, nede på City kjøpesenter. Tittet på Tanum og Platekompaniet, uten at jeg kjøpte noe, så til Narvesen der jeg kjøpte litt sjokolade og brus, og så hjem. Og da var det litt varmere igjen, men heldigvis ikke helt opp til 30 grader CELSIUS. Denne uken har jeg virkelig svettet mye. Er det sunt å svette så mye? 

Man blir mindre sulten også. Jeg føler meg ikke for store måltider lenger, selv om det er bare bra for min helse. LOL. I går drakk jeg vann rett fra springen, og det var deilig, så det skal jeg fortsette med, og ikke bare drikke brus. MIndre brus, det skal jeg prøve å kutte ned på. Det er det andre problemet med varmen. Du blir så fort TØRST! 

Jeg må prøve å si til meg selv. Prøv å drikke mer VANN! VANN, VANN, VANN! Og så leser jeg i avisen, og da tar jeg BlÆh når jeg leser at de vil ha deg til å bruke mindre drikkevann på grunn av VARMEN!

Helt bak mål. Noe må vi jo drikke, og det er reneste oppfordring til å gå til butikken. Hallo, vi må spare penger her også.

Og dusj! Ikke mer enn ti minutter. Hmpf! Hva er mitt tidsforbruk når det gjelder å dusje? Jeg har tatt tiden. FEM MINUTTER! Jeg ser ikke problemet her. 

Kan alltids lure på hvorfor avisene alltid skal svartmale. Som om de vet det best, de som de folka der intervjuer. Gjør de det? 

JEG VET IKKE, JEG! 

Okay, da er jeg hjemme. Og her er altså mitt første blogginnlegg. Siden jeg ikke skal ut mer i dag, men bare sitter her på sofa og snart skal spise Melkerull ( det er jo lørdag),, så holder det for i dag. Les gjerne det jeg har lagt under Dikt, noen sangtekster som er basert på historier jeg har skrevet. Bilder fra Interrail-turen min i sommer, det kommer mer der senere. Første land ut er Danmark. 

MER I MORGEN! LES, NYT OG HA EN FIN DAG.